Ştiri:

SMF - Just Installed!

Main Menu
Menu

Afișare mesaje

Această secțiune îți permite să vezi toate mesajele scrise de acest membru. Reține că poți vedea mesajele numai din zonele la care ai acces și tu.

Afișare mesaje Menu

Mesaje - Sandu

#1
Confectionez dispozitive pentru identificarea stupilor si stupinelor prin vopsire sau pirogravare.
Pentru imprimare cu vopsea a codului stupinei confectionez o stampila ca in foto cu ajutorul careia se poate imprima codul stupinei pe toti stupii.Se vede si cum arata stampila dar si cum inscriptioneaza..Sus este imprimat mai proeminent(prima stantare dupa inmuiere in vopsea) iar jos a doua stantare fara a mai fi inmuiata in vopsea.Dimensiunile cifrelor si literelor sunt de 3cm inaltime si 1cm latime cum prevede ordinul nr.251 din 24.07.2017.Pretul acesteia este de 60lei.Se executa la comanda pentru fiecare stupina in parte.
Pentru numerotarea stupilor se poate confectiona tot o stampila cu numere de la 0 la 8 de marime mai mare care costa 10lei pentru fiecare cifra in parte(adica va trebuie 9 stampile ca cifra 6 poate fi si 9.)
Mai pot fi confectionate placute din aluminiu stantate gata cu cifre.Am pe stoc serii de cite 50buc.Pretul pe buc.este 0,4lei.Seria de 50 buc. costa 20lei.Modelul se poate vedea in foto.
Pentru pirogravare pot confectiona la fel ,cite o stampila pentru fiecare dar pretul se dubleaza.Deocamdata nu am primit comenzi si nu am poze.Cum voi primi le voi expune.
Execut si panoul de identificare stupina gen bener la pretul de 50 lei.
Pentru detalii si comenzi puteti sa ma sunati sau lasati telefon prin mesaj si va sun eu.
#2
Transportul a sosit,distributia a inceput.
#3
Noul transport va sosi in prima parte a lunii ianuarie.
Stocul este epuizat.mai sunt aproximativ1000buc de nozepima.
Preturile ramin neschimbate.
Medopip nozepima va fi ambalat la 1kg si va costa 6,5lei ca si medopip plus.
Apisan

Mesaje: 19
Membru din: 16 Oct 2014, 07:42
#4
Plasa expandata cu dimensiunea de 2m/1m la 35lei/buc/2mp.Are ochiurile de 3,2/3,2mm sau 2/5mm si poate fi din aluminiu sau tabla zincata cu grosimea initiala de 0,5mm.Poate fi folosita in apicultura la aerisiri funduri antivaroua,colectoare polen etc.. dar si in pescuit,constructii,filtre,custi pentru animale,pasari etc..
Plasa tesuta cu ochiuri de diferite dimensiuni si diferite materiale in special inox.
Pot fi facute si la comanda la cantitate mai mare.
Pretul este negociabil in functie de material dimensiunile sarmei si a ochiurilor.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600.mesaj privat sau e-mail.
#5
Vand plasa(gratie) inox pentru colectoarele de polen si nu numai. Este din inox alimentar(304l),deci poate fi folosita in mai multe scopuri si foarte necesara, chiar obligatorie la cei care sunt in programul bio si fac tratamente cu acid oxalic si formic.Poate fi folosita si in alte domenii nu numai in apicultura.
Poate fi livrata la rola sau taiata la dimensiunile dorite.Pretul(sa vedeti daca merita) il fac comparativ cu gratiile tip Salaj ,(care sunt din plastic,) pe care le folosesc cei mai multi apicultori care au dimensiunile 240mm lungime pe 90mm latime.La aceeasi suprafata este acelasi pret doar ca acesta este inox, nu plastic.Cred ca merita.Avand o suprafata de 216cmp.Pretul este de 3lei/buc pentru 216cmp.Aproximativ 1,5lei/100cmp(1dmp).Luat pe mp vine 150lei/mp.
In urmatoarele variante.
1.Gratie prin care curge polenul in sertar cu ochiuri dreptunghiulare de 2,8mm latime si 10mm lungime.Este tesuta si indoita in asa fel incit distanta intre sirme sa nu poata fi modificata.2,8mm este suficient sa treaca graunciorul de polen dar albina nu.Sarma mai deasa este de 0,8mm grosime iar cea rara de 1mm.Polenul va trece mai usor decit prin cea de plastic avind forma rotunda si mai subtire decit plasticul.Poate fi folosita si ca fund antivaroua sau sita pentru separat mierea de ceara,sau de aerisire etc...
2.Gratie activa prin care trece albina cu dimensiunile ochiului patrat de 4,8/4,8mm.Albina trece mai usor,fara sa ramina fara aripi deoarece sirmele sunt rotunde (nu au grad)ca cele din plastic.Dimensiunile sarmelor sunt de 0,8mm.
3.Plasa tesuta pentru fundul colectorului de polen cu ochiurile de 1/1mm sau foarte deasa(ca cea din sitele pentru pilniile de carburant)Pret 1,5lei/dmp la cea fina si 1leu/dmp.Sarma din tesatura este de aprox.0,1mm si nu mai este indoita.Se indoaie automat la tesere.
Aceste dimensiuni sunt deocamdata pe stoc.
La cerere, dar numai pentru cantitati mari ,se pot executa si alte dimensiuni ale ochiurilor,alte grosimi ale sarmei sau alt material al sarmei.Pretul poate varia in functie de marimea ochiurilor ,grosimea sarmei,material.
In poza aveti preturile comparative cu gratiile de plastic.
#6
Reducere de pret pentru Medopip nozepima.Pret Vechi 4,5lei/buc,pret nou la 4lei/buc.
Celelalte variante ramine pretul neschimbat.
Daca se va acorda ajutorul de minimis ,toate cele trei variante sunt recunoscute.
Medopip standard 6lei/buc/kg.
Medopip plus 6,5lei/buc/kg
Medopip nozepima 4lei/buc/500g
#7
Fiindca a inceput sezonul rece,iata solutia hranirilor in aceasta perioada.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
Firma S.C. Apisan srl comercializeaza turte din serbet din zahar pudra invertit ,foarte usor de administrat.Unic distribuitor in Romania.
A fost creat special pentru nevoile albinelor si interesul apicultorilor.
Albinele consuma turta, nu o prelucreaza pentru a o transforma in miere, albina nu se uzeaza, iar mierea ramane curata, ceea ce nu se intampla si in cazul utilizarii siropului.

De aceea este recomandata in perioadele cind lipseste culesul din natura
-in perioadele ;reci(iarna)
- ploioase,cind albina nu poate iesi la cules
-in intervalele cu lipsa de cules ,Cind cade culesul si albinele tind sa intre in frigurile roitului
-pentru ajutarea si dezvoltarea roilor formati
-adjuvant in combaterea varozei
Iata citeva avantaje in favoarea utilizarii serbetului fata de sirop;
-are o valoare energetica foarte mare,continutul de apa (umiditate) foarte mic ,sub 5%,restul de 95% este substanta activa.
-Usor de administrat,se dezlipeste folia de pe o parte si se pune deasupra ramelor sub podisor iar albinele au acces usor la ea.
-Nu trebuie zilnic sau la doua zile sa deranjezi familia de albine si nici pe apicultor(economie de timp)Turta se administreaza odata si albinele o consuma in functie de necesitati cind nu are cules.Dureaza cel putin o saptamina pina este consumata,de o familie puternica fara lipsa de cules.
-asigura continuitate in stimulare.
-nu se ineaca albina ca in sirop.Bineinteles trebuie indepartata albina de pe rame cind se administreaza.Nu curge.
-nu trebuie un hranitor special pentru administrare,si nici spatiu pentru acesta.
-Nu creeaza furtisag ca in cazul siropului.
-nu se acreste ,nu fermenteza ,la temperaturi ridicate.
-Se poate administra si in timpul zilei cu ocazia lucrarilor de intretinere a familiei,nu numai seara ca la sirop
-este hidroscopica ,absoarbe umiditatea din stup in perioadele critice.
Exista pe stoc 3 variante de serbet astfel;
1.Medopip standard;ambalat la punga de 1kg cu dimensiunile 25/20cm.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina.Recomandata in orice perioada a anului
Pret cu tva: nou 6lei/kg
2.Medopip stimulator:ambalat la punga de 1kg cu dimensiunile 25/20cm.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina.Recomandata in orice perioada a anului cind exista puiet.In serbet este si un complex de vitamine si minerale pentru stimularea pontei matcii dar si proteina vegetala(inlocuitor de polen) pentru hrana puietului.
Se evita utilizarea sa din octombrie pina in ianuarie deoarece nu mai este puit care sa consume proteina si incarca intestinele albinei,iar zborurile de curatire nu se pot face atit de des.
Este recomandata in lunile august-septembrie pentru formarea corpului gras al albinelor pentru iernare, februarie-martie cind nu exista cules din natura dar matca a inceput ponta.Proteina asigurind necesarul de polen.
Pret cu tva: nou 6,5lei
3.Medopip nozepima;ambalat la punga de 0,5kg.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina ,cu iod si iodura de potasiu care contribuie ,prin efectul sau fungicid,la combaterea nosemozei dar si la aparitia puietului varos.Nu contine antibiotic,deci nu afecteaza mierea.
Este recomandat in orice perioada a anului cind se constata aparitia nosemei si in acest caz trebuie repetat tratamentul.Iar cu caracter preventiv la intrarea in iarna in septembrie -noiembrie.
Pret cu tva: nou 4,5lei
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
Transportul intra in sarcina beneficiarului la intelegere cu furnizorul.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil
Apisan

Mesaje: 10
Membru din: 16 Oct 2014, 07:42
#8
Oferta, in limita stocului disponibil.
Vand galeata din inox pentru miere si nu numai...capacitate 15kg(10l).Se poate folosi sub centrifuga la storsul mierii sau chiar si la apa.
Superpret 80lei.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
#9
Superoferta,superpret ,supercalitate.
Fiindca a inceput sezonul rece,iata solutia hranirilor in aceasta perioada.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
Firma S.C. Apisan srl comercializeaza turte din serbet din zahar pudra invertit ,foarte usor de administrat.Unic distribuitor in Romania.
A fost creat special pentru nevoile albinelor si interesul apicultorilor.
Albinele consuma turta, nu o prelucreaza pentru a o transforma in miere iar albina nu se uzeaza, iar mierea ramane curata, ceea ce nu se intampla si in cazul utilizarii siropului.

Poate fi taiata la dimensiunile si cantitatile dorite in functie de marimea familiei de albine.
De aceea este recomandata in perioadele cind lipseste culesul din natura
-in perioadele ;reci(iarna)
- ploioase,cind albina nu poate iesi la cules
-in intervalele cu lipsa de cules ,Cind cade culesul si albinele tind sa intre in frigurile roitului
-pentru ajutarea si dezvoltarea roilor formati
-adjuvant in combaterea varozei
Iata citeva avantaje in favoarea utilizarii serbetului fata de sirop;
-are o valoare energetica foarte mare,continutul de apa (umiditate) foarte mic ,sub 5%,restul de 95% este substanta activa.
-Usor de administrat,se dezlipeste folia de pe o parte si se pune deasupra ramelor sub podisor iar albinele au acces usor la ea.
-Nu trebuie zilnic sau la doua zile sa deranjezi familia de albine si nici pe apicultor(economie de timp)Turta se administreaza odata si albinele o consuma in functie de necesitati cind nu are cules.Dureaza cel putin o saptamina pina este consumata,de o familie puternica fara lipsa de cules.
-asigura continuitate in stimulare.
-nu se ineaca albina ca in sirop.Bineinteles trebuie indepartata albina de pe rame cind se administreaza.Nu curge nici la temperaturi ridicate.
-nu trebuie un hranitor special pentru administrare,si nici spatiu pentru acesta
-Nu creeaza furtisag ca in cazul siropului
-nu se acreste ,nu fermenteza ,la temperaturi ridicate
-Se poate administra si in timpul zilei cu ocazia lucrarilor de intretinere a familiei,nu numai seara ca la sirop
-este hidroscopica ,absoarbe umiditatea din stup in perioadele critice
Exista pe stoc 3 variante de serbet astfel;
1.Medopip standard;ambalat la punga de 1kg cu dimensiunile 25/25cm.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina.Recomandata in orice perioada a anului
Pret cu tva: nou 7lei/kg(vechi 8lei)
2.Medopip stimulator:ambalat la punga de 1kg cu dimensiunile 25/25cm.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina.Recomandata in orice perioada a anului cind exista puiet.In serbet este si un complex de vitamine si minerale pentru stimularea pontei matcii dar si proteina vegetala pentru hrana puietului.
Se evita utilizarea sa din octombrie pina in ianuarie deoarece nu mai este puit care sa consume proteina si incarca intestinele albinei,iar zborurile de curatire nu se pot face atit de des.
Este recomandata in lunile august-septembrie pentru formarea corpului gras al albinelor pentru iernare si nu numai.(contine proteina)
Pret cu tva: nou 8lei/kg(vechi 9lei)
3.Medopip nozepima;ambalat la punga de 0,5kg.Contine zahar pudra cu sirop de invertire pentu a nu uza albina ,cu iod si iodura de potasiu care contribuie ,prin efectul sau fungicid,la combaterea nosemozei dar si la aparitia puietului varos.Nu contine antibiotic,deci nu afecteaza mierea.
Este recomandat in orice perioada a anului cind se constata aparitia nosemei si in acest caz trebuie repetat tratamentul.Iar cu caracter preventiv la intrarea in iarna in septembrie -noiembrie.
Pret cu tva: nou 5lei/0,5kg(vechi 6lei)
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
Transportul intra in sarcina beneficiarului la intelegere cu furnizorul.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
#10
Vand capcana pentru roi.ESte o cusca ce se monteaza la urdinisul stupului care se stie ca este in frigurile roirii,are botci de roire.Cusca este o gratie haneman de fapt prin care intra si ies albinele.In momentul in care roiesc, matca sau matcile... nu vor putea sa iasa prin gratie si vor fi obligate sa treaca prin ''supapele' fixate pe bara si intra in cusca.Acolo ramine captiva pentru ca "supapa" se inchide si nu se poate intoarce inapoi in stup.Impreuna cu ea vor ramine si trintori dar si albinele insotitoare ,chiar daca pot iesi ,nu pleaca fara matca.Cind roiul e prins se pregateste noul stup si cusca se goleste in el desfacind capacul lateral,dar si fixind supapele in pozitia deschis.Ca sa fiti siguri ca nu pleaca din noul stup,puteti lua o rama cu puiet capacit din familia mama,sau macar cu miere.Astfel aveti si evidenta rudelor.
Pretul capcanei este de 60lei.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
#11
Vand rame de tei deosebite calitativ si constructiv.Dimensiunile sunt cele STAS dadant.
Sunt deosebite prin;
1.Calitatea executiei
2.Imbinarile sunt prin frezare in interior astfel incit rama isi pastreaza unghiul de 90 grade ,nu se hiieste.
3.Precizia este atit de buna incit rama sta asamblata chiar fara sa o prinzi in cuie sau adeziv.
4.Lateralele unde e umerasul (hofmanovul) este facut pe o parte ascutita si pe cealalta dreapta.La montare se pune una ascutita pe o parte si cealalta pe invers in asa fel incit oricum ai roti rama in stup sa vina una ascutita pe lateralul celei alaturate drept.Avantajele sunt:
A),Nu mai strivesti albina intre rame, ca se poate trage fata sau spate cind apropii ramele cu grija.
B)Se dezlipesc mai usor ramele cind lucrezi pentru ca suprafata de contact este mai mica fiind ascutite
5.Are sant in leatul superior pentru introducerea foitei de fagure.Se evita deformarea fagurelui si se scuteste munca de a mai lipi acolo cu ceara.
6.Leatul de jos este imbinat in tincuri .
7.latimea leatului inferior este de 25mm ca si laterala pe partea ingustata asa ca se preteaza si la insirmarea verticala sau combinata.Nu se incovoaie leatul inferior.
Pretul este de 1,7lei/buc indiferent de tip(1/1,1/2 sau 3/4)
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
#12
Firma S.C. Apisan srl comercializeaza turte din serbet din zahar praf invertit ,foarte usor de administrat.Serbetul este in pungi de plastic cu dimensiunile de 250/250cm si cam 5mm grosime,1kg/buc.Este indicat in toamna intrucit prin continutul de proteine si vitamine ajuta la formarea corpului gras al albinei si asigura o buna iernare.Dar si in ianuarie,februarie,martie  cind matca incepe sa depuna oua si este nevoie de proteina pentru cresterea puietului.Nefiind foarte groasa are loc intre rame si podisor.Are o valoare energetica foarte mare si nu uzeaza albina deoarece zaharul a fost invertit.
Produsul este aprobat de A.N.S.V.S.A. si decontat prin PNA.
1.   COMPOZITIE
Un kilogram pasta contine :
-   Proteina vegetala :1%
-   Carbohidrati (glucoza, fructoza) : 95%
-   Vitamina A : 50.000 UI
-   Vitamina D3 : 25.000 UI
-   Vitamina C : 10mg
-   Crorura de cobalthexahidratata : 30 mg
2.   INDICATII
Medopip Plus, se foloseşte cu precadere pentru stimularea familiilor de albine in anotimpurile reci si ploioase cand nu exista constant polen si nectar in natura.
Produsul, prin compozitia completa pe care o are, este un bun adjuvant in combaterea varoozei, stimuleaza ponta matcii, determinand o crestere a cantitatii de puiet in familia de albine. Albinele consuma turta, nu o prelucreaza pentru a o transforma in miere iar albina nu se uzeaza, de aceea mierea ramane curata, ceea ce nu se intampla si in cazul utilizarii siropului.
3.   FORMA DE PREZENTARE
Medopip Plus, se prezinta sub forma solida(pasta),  cu miros si gust caracteristic.
4.   MOD DE UTILIZARE
Acest produs se foloseste cu succes in toate stupinele, administrandu-se in toate perioadele din an cand se urmareste stimularea familiilor de albine si a roiurilor nou formate.
Se decupeaza folia de pe o parte a turtei, in fasii de aproximativ 2 cm si se pune turta deasupra ramelor sub podisor.
Este indicat sa se administreze produsul in toate stupinile si mai ales familiilor slabite, care nu au beneficiat de o intretinere corespunzatoare.
PRECAUTII
A se pastra in loc racoros si uscat ( temp. max 28 C), ferit de lumina sau inghet.
5.   VALABILITATEA PRODUSULUI
Produsul are o valabilitate de 12 luni de la data ambalarii, valabilitate recomandata de producator.
Pretul fara tva este de 7,26lei/buc/kg.Pret cu tva=9lei/buc/kg
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600;0356418662;mesaj privat sau e-mail.
#13
Mai am,dar cred ca-ti iese cam scump daca numai atit cumperi.Taxele de curier sunt 20lei.30lei pretul lui cu 20 transportul ajungi la 50lei.Rentabil este daca cumperi mai mult sau si alte produse.Am tot ce tine de apicultura.
#15
Intreg stocul este epuizat.Pina la toamna nu voi mai aduce.