• Bun venit pe Apicultura - Forum anunțuri Apiardeal.
 

Ştiri:

SMF - Just Installed!

Main Menu

colector de venin

Creat de feerary, Mai 22, 2013, 08:02:49 PM

« precedentul - următorul »

feerary

In urma cu aproximativ 3 luni, am comandat un colector de venin care era promovat de nea Gica Romanescu... Am vb cu fiul sau Augustin care mi-a zis ca il trimite. Dupa o vreme a zis ca l-a trimis dar coletu i-a fost trimis inapoi din cauza unor probleme(unchiul meu lucreaza la posta asa ca asi fi stiut + ca mama sa a spus ca nu l-a trimis)M-am saturat de replica "o sa il trimit maine". Dupa un timp nu a mai raspuns la tel si am luat legatura cu doamna Romanescu care a spus ca in termen de maxim 15 zile o sa il trimita dar bineinteles ca nu l-a trimis ( din cauza unor probleme  :nono: ) Apoi a spus ca imi da la colector niste grile folosite... la un pret mai mare decat ma intelesesem cu Augustin pt cele noi.
   Bineinteles ca nu am mai avut incredere, avand in vedere ca ma interesa o colaborare cu ei in scopul comercializarii veninului.
   In concluzie... neseriozitate si minciuna cat cuprinde :redcard:
Imi pare rau de nea Gica, care din spusele altora am inteles ca era om de cuvant, dar se pare ca doar el a fost asa din familie!

Elena

Pustiule din Orastie(nu te apelez cu "d.le"pt. ca pt. mine nu esti si nu din cauza varstei) cred ca ti-a fost suficient ce-ai primit de la ambele forumuri. Eu nu-ti zic nimic te trimit inapoi la mami sa-ti mai spuna cate ceva de cei 7ani de-acasa inainte sa-ti mai permiti sa faci mincinoase  niste persoane care nu s-au angajat cu nimic fata de cineva care-si inchipuieste ca se tocmeste cu precupetii de zarzavaturi in piata.Cand ti-am inchis telefonul a fost penultima data cand ti-am spus ceva, acum e ultima, ca sa stii si tu (caci ceilalti stiu) ca nu suntem deloc asa cum ne-ai caracterizat.
                     Elena Romanescu