• Welcome to Apicultura - Forum anunțuri Apiardeal. Please login or sign up.
 

VAND FAGURI 28 ron/kg ceara calitate superioara

Creat de natanael, Mai 31, 2011, 02:48:54 p.m.

« precedentul - următorul »

natanael

Mai 31, 2011, 02:48:54 p.m. Last Edit: Mai 31, 2011, 02:50:43 p.m. by natanael
faguri 100% ceara..28 ron/kg
           
vaslui,iasi
0745.92.42.77

Mircea77

Pret cu TVA sau fara .......producator......etc :yellowcard:

natanael

pretul este fara tva...iar calitatea este una superioara.garantez ca mai greu gasiti asa ceva
nu ar fi rau sa vedeti ,doar daca doriti o cantitate mai mare(20.....700 kg)
pot fi si contactat:0757.161.753     0745.92.42.77

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)

stefycostea

Salut! Am primit faguri de la Apisrom. Pretul de vanzare la liber 45 lei/kg, cu ceara la schimb 5 lei/kg manopera scazamant impuritati 5-10%. sunt neplatitor de TVA.

Mircea77

Vad ca tot nu vrei sa spui producatorul........ce-o fi asa de secret, nu stiu. Ia aminte insa ca lipsa de transparenta o sa-ti aduca "foarte multi" clienti. Asta este.

natanael

nu sunt producator,dar comercializez.daca doriti faguri,contactati-ma si discutam.v-am garantat calitatea.sigur o sa va placa.Va multumesc!

pharaonu75

Atunci cine produce acesti faguri?
Sau este secret!!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)

natanael

secret nu este!daca ve-ti vedea marfa nu veti dori sa mai stiti unde sunt fabricati!dar eu va voi spune.daca sunteti interesat sa cumparati,v-am spus,contactati-ma!eu din cate inteleg,nu prea va trebuiesc faguri,doar informatii.daca ofer prea multe informatii unele persoane vor intelege gresit aspectul marfii mele ....asa ca..un cumparator adevarat doreste sa vada ce cumpara si nu ce se aude(zvonuri)
multumesc pentru intelegere!

pharaonu75

Iunie 04, 2011, 09:49:27 a.m. #9 Last Edit: Iunie 04, 2011, 09:50:59 a.m. by pharaonu75
Pe forum sunt si membri din Dobrogea, Banat sau din sudul tarii, care din cauza distantei de la stupina lor si pana la tine, prefera sa cumpere fagurii de la magazinele Apicola sau de la distribuitorii locali ai unor firme producatoare de faguri deja consacrate!
De aceea eu consider ca nu este de ajuns sa le spui ca ai marfa de calitate extra si ca daca o vor vedea cu siguranta o vor cumpara.
Cheltuielile de transport plus timpul pierdut cu venirea in zona Iasi-Vaslui, de unde inteleg ca esti, nu prea isi au rostul in opinia multora.
Eu iti solicitam cat mai multe informatii pentru ca potentialii cumparatori sa stie cine este producatorul si eventual sa stie catre ce stand sa se indrepte la targurile apicole (daca vei dori sa participi la astfel de targuri).
Nu ti-am adresat cu rautate acele intrebari, insa cu cat mai multe informatii oferi, cu atat mai multi clienti vor considera ca nu ai nimic de ascuns, ca reprezinti un eventual partener de afaceri care ofera seriozitate si marfa de calitate.

Si ai inteles foarte bine, pentru moment nu imi trebuiesc faguri! Am cumparat cu ocazia targurilor apicole, acolo unde producatorul a venit, mi-a aratat marfa sa, am avut posibilitatea de a compara mai multe produse si in sfarsit am putut alege ceea ce mi-a convenit!
Si a contat enorm un lucru: a venit producatorul cu marfa la mine, nu am parcurs eu 500 de km pentru a vedea ceea ce ofera!
Nici asta nu ti-am spus-o cu rautate, ci doar pentru a te ajuta (putin) sa intelegi cum merge treaba cu comertul.
Imi poti asculta sfatul, sau il poti ignora! Tu alegi.
Multa sanatate!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)

natanael

sunt faguri din franta si spania.nu am facut o poza dar am sa fac.am cantitati de aproximativ 800 kg.la o cantitate mai mare negociez.
voi pune si o poza..
Multumesc pentru sfat!