• Welcome to Apicultura - Forum anunțuri Apiardeal. Please login or sign up.
 

Vand produse Nano pentru stupii de albine care ajuta si trateaza multi factori

Creat de nano albine, Octombrie 03, 2015, 03:32:38 p.m.

« precedentul - următorul »

nano albine

Buna ziua

Vand produse nano pentru stupii de albine in ajutarea trecerii iernii... ploiilor si multi alti factori. Aceste produse sunt de o calitate foarte buna, se vor vedea mari diferente dupa trecerea iernii si indelungul anului. Putem sa facem si livrari cu plata la livrare. Produsele sunt urmatoarele

Patura de stupi antibacteriana-datorita propietati antibacteriene elimina microbii si nu permite dezvoltarea acestora.Permite trecerea aerului si previne trecerea apei blocand patrunderea apei de ploaie in interiorul stupului.Pe timpul iernii se foloseste cu produsul de protectie impotriva umiditatii.

Solutie de curatat stupii-tehnologia unica a NANO-AG inhiba cresterea de bacterii,mucegai,fungi si alge fara a afecta albinele si mierea produsa, astfel va ajuta sa aveti stupi sanatosi si puternici. NANO-AG protejeaza stupii si coloniile de albine de agenti patogeni foarte periculosi ce pot produce boli ca loca americana,loca europeana,nosemoza,viroze,aspergileoza,ascoferoza,septicemie sau dizenterie, ce pot fi prezente in stupi, pe echipamente sau instrumente.

Inhibitor de apa pentru stupi-datorita caracteristicilor hidrofobe si de impermeabilitate previne umezeala si umiditatea crescuta in interiorul stupiilor.

Protector de umiditate-inlatura umiditatea din exces din stup,datorita texturii speciale si a permeabilitatii materialului creeaza echilibru perfect de umiditate, previne probleme cauzate de umiditatea crescuta.
Contact 0760299600