• Welcome to Apicultura - Forum anunțuri Apiardeal. Please login or sign up.
 

Lapte praf,proteina din late,sirop fructoza preturi avantajoase

Creat de Ubimedia, Ianuarie 12, 2016, 02:05:59 p.m.

« precedentul - următorul »

Ubimedia

LAPTE PRAF DEGRESAT
Grasime maxima: 1,5%  continut proteina animala: 34-36%
Origine: Franta / Polonia
Pret: sac 25kg, pret per kg 16 lei
Sac 5kg, pret per kg 17 lei

Laptele praf degresat pentru utilizarea in apicultura este laptele praf pentru uz uman. Are un continut proteic de minim 34% proteina animala. Avantajul proteinei de origina animala este metabolizarea completa a acesteia de catre albina. Spre deosebire de laptele praf pentru vitei ce contine proteina din zer si grasimi vegetale, laptele praf cu proteina animala se omogenizeaza usor si are un gust si miros caracteristic laptelui pentru consumul uman.

SIROP FRUCTOZA 42%
Continut fructoza: 42%, continut polizaharide aprox 90%
Origine: Ungaria
Pret: pet 13kg, 2,8 lei/kg
Pentru pret la butoi 180kg sau IBC 1300kg va rog sunati la:

Dintre toate polizaharidele, randamentul cel mai ridicat il are fructoza. In varianta lichida, procentul cel mai ridicat de fructoza il regasiti in siropul de fructoza 42%. Acesta contine deasemenea apa in proportie aproximativa de 10% si diferenta pana la 100% alte polizaharide. Concentratia diverselor polizaharide pot da diferente de culoare sau diferente de punct de cristalizare intre diverse loturi de produs. Siropul de fructoza are o vascozitate mai mica decat glucoza lichida dar din pacate, pe sezonul rece, continutul de dextroza din polizaharide face ca aceasta sa cristalizeze fiind necesara depozitarea acesteia la temperaturi de peste 15grdC pentru o manipulare usoara.

Proteina din Lapte:
Continut proteic 80%
Origine: Franta
Ambalaj: sac 5kg, pret: 42 lei/kg

Intrucat proteina metabolizeaza doar proteina animala si majoritatea apicultorilor experimentati doresc sa reduca continutul de lactoza din turta proteica, provenit din utilizarea laptelui pref, venim in sprijinul acestora cu proteina izolata din lapte. Aceasta care un continut proteic de 80%. Este destinata exclusiv apicultorilor experimentati care doresc un randament crescut si necesita recalcularea retelor turtei proteice in functie de noua concentratie de proteina (80%)


Tel: 0758 030 913
E-mail: [email protected]

aurelianpopescu

un sac lapte praf degresat de 25 kg costa 400lei cu tva?trimiteti prin curier?