Plasa(gratie) inox pentru colectoarele de polen si nu numai

Creat de Sandu, Noiembrie 19, 2016, 12:07:03 PM

« precedentul - următorul »

Sandu

Vand plasa(gratie) inox pentru colectoarele de polen si nu numai. Este din inox alimentar(304l),deci poate fi folosita in mai multe scopuri si foarte necesara, chiar obligatorie la cei care sunt in programul bio si fac tratamente cu acid oxalic si formic.Poate fi folosita si in alte domenii nu numai in apicultura.
Poate fi livrata la rola sau taiata la dimensiunile dorite.Pretul(sa vedeti daca merita) il fac comparativ cu gratiile tip Salaj ,(care sunt din plastic,) pe care le folosesc cei mai multi apicultori care au dimensiunile 240mm lungime pe 90mm latime.La aceeasi suprafata este acelasi pret doar ca acesta este inox, nu plastic.Cred ca merita.Avand o suprafata de 216cmp.Pretul este de 3lei/buc pentru 216cmp.Aproximativ 1,5lei/100cmp(1dmp).Luat pe mp vine 150lei/mp.
In urmatoarele variante.
1.Gratie prin care curge polenul in sertar cu ochiuri dreptunghiulare de 2,8mm latime si 10mm lungime.Este tesuta si indoita in asa fel incit distanta intre sirme sa nu poata fi modificata.2,8mm este suficient sa treaca graunciorul de polen dar albina nu.Sarma mai deasa este de 0,8mm grosime iar cea rara de 1mm.Polenul va trece mai usor decit prin cea de plastic avind forma rotunda si mai subtire decit plasticul.Poate fi folosita si ca fund antivaroua sau sita pentru separat mierea de ceara,sau de aerisire etc...
2.Gratie activa prin care trece albina cu dimensiunile ochiului patrat de 4,8/4,8mm.Albina trece mai usor,fara sa ramina fara aripi deoarece sirmele sunt rotunde (nu au grad)ca cele din plastic.Dimensiunile sarmelor sunt de 0,8mm.
3.Plasa tesuta pentru fundul colectorului de polen cu ochiurile de 1/1mm sau foarte deasa(ca cea din sitele pentru pilniile de carburant)Pret 1,5lei/dmp la cea fina si 1leu/dmp.Sarma din tesatura este de aprox.0,1mm si nu mai este indoita.Se indoaie automat la tesere.
Aceste dimensiuni sunt deocamdata pe stoc.
La cerere, dar numai pentru cantitati mari ,se pot executa si alte dimensiuni ale ochiurilor,alte grosimi ale sarmei sau alt material al sarmei.Pretul poate varia in functie de marimea ochiurilor ,grosimea sarmei,material.
In poza aveti preturile comparative cu gratiile de plastic.

Sandu

Plasa expandata cu dimensiunea de 2m/1m la 35lei/buc/2mp.Are ochiurile de 3,2/3,2mm sau 2/5mm si poate fi din aluminiu sau tabla zincata cu grosimea initiala de 0,5mm.Poate fi folosita in apicultura la aerisiri funduri antivaroua,colectoare polen etc.. dar si in pescuit,constructii,filtre,custi pentru animale,pasari etc..
Plasa tesuta cu ochiuri de diferite dimensiuni si diferite materiale in special inox.
Pot fi facute si la comanda la cantitate mai mare.
Pretul este negociabil in functie de material dimensiunile sarmei si a ochiurilor.
Sunt din Timisoara si pentru detalii si comenzi ma puteti contacta la tel.0722783600.mesaj privat sau e-mail.