Vand Autopavilion DAF

Creat de vrajitoru alb, Iulie 19, 2012, 08:33:25 PM

« precedentul - următorul »

vrajitoru alb

Vand Autopavilion DAF, 7,5 tone, an 1992, cu rastel pentru stupi orizontali pe 3 randuri ,72 de famili incap pe rastel, lungime de incarcare 6,4m. consum 13-14% motor de 5950 ccm, a facut pastoral in 2011 si 2012 cu 100 de stupi,72 pe rastel si 28 pe interval,camionul este imatriculat pe judetul mures pe persoana fizica,are toate actele la zi,pret 16000 ron,negociabil,mai multe detali la telefon 0741967804 sau 0740501423.

vrajitoru alb

Revin si cu poze cu stupi pe camion in curand.

vrajitoru alb

am revenit cu pozele promise cu camionul incarcat cu stupi !

vrajitoru alb

poze,si cu spatele masini,mentionez k tot rasteul e facut din suruburi fara nici o sudura,se poate demonta totul oricand la nevoie.

vrajitoru alb

in a 3 poza se vede sistupi care iam dus pe interval,repet pe langa cei 72 de stupi de pe rastel am dus in pastorala si 28 de stupi pe interval,100 in total (la nevoie)

danm

Am cateva intrebari:
1. Cat platesti pentru : ITP, Impozit, Asigurare...etc;
2. este omologat ca apicol?
3. itp valabil ...pana cand ? la cat timp se face ITP- ul?
4. Are carlig remorca?

mai duce masina??? :D

vrajitoru alb

treaba e in felul urmator:masina momentan nu e transformata apicol,e autoutilitara,taxele nu le stiu exact,nu sunt foarte mari dar daca sunteti interesant ma pot interesa,dar in momentul cand cumparati masina(daca e cazul) puteti linistit sa o transformati apicol,nu are carlig de remorcare pt ca nu am avut ce remorca sa duc dupa ea,dar se poate pune linistit,masina mai duce linistit,vreau sa o schimb pentru una mai mare care sa duca mai multi stupi,in cazul in care nu reusesc sa o vand,nici o problema,pot sa-i pun si eu o remorca la anu,si mai duce mult si bine....bafta !!!salutare :hi2:

vrajitoru alb

a si in legatura cu itp-ul parca e valabil pana la sf luni august,dar se poate face inca un an nu e problema ,si in cazul in care se vinde,cumparatorul trebuie sai faca doar identificarea la rar,daca are itp-ul valabil,iar in cazul in care nu,nu cred k il mai fac pana in primavara,nar avea rost! la autoutilitara se face itp-ul din an in an,dar am inteles k acum e la fel si la cele omologate apicole...salutare,spor la munca!

vrajitoru alb

impozitul pe un an de zile togmai a venit zilele astea este 550 lei,tinand cont k este autoutilitara,bafta

vrajitoru alb

Pret modificat 16000 ron,putin negociabil la fata locului :)

sanatate numai bine!

Blucyp

Va salut

Pentru ce fel de stupi e facut rastelul acum? Care sunt dimensiunile maxime ale stupilor, pentru a intra 72 stupi?\

Multa sanatate
Ciprian

vrajitoru alb

rastelul este facut pentru lazi orizontale ,indiferent de cate rame (16-22) ,iar dimensiunea rastelului nu o stiu exact,dar stiu k are putina toleranta,asa ca intra lazi destul de late,mai ales k lazile puse de mine sunt din scandura de 2,5 +captuseala de 1,deci ar cam trebui sa intre orice lada,va salut!

vrajitoru alb

vreau sa mai mentionez k Masina are trecut in carte greutate maxima tractabila de 3500 kg,care se poate modifica ulterior la rar,sanatate!