Re: Schimb instalatie sonorizare puternica

Creat de daniel.arad, Mai 27, 2013, 08:55:52 PM

« precedentul - următorul »

daniel.arad

Care este valoarea sculelor... Am eu miere si sunt interesat... 0740201707
,, Omul trebuie sa se afle acolo, unde poate fi de folos.'' (Euripides)

Relufoto

Stimate domn, daca va intereseaza schimbul cu instalatia sonorizare, contactati-ma la unul din numerele de telefon afisate si stam de vorba.  Stima !

daniel.arad

daniel.arad

:redcard: Chiar ar trebui sa se respecte regulile elementare, si eu am mai scris despre asta.... este absolut necesar si in interesul celui ce vinde sa ofere cat mai multe detalii despre ce ofera si mai ales pretul.

Relufoto

Nu-i nici un secret pretul d-lor, pretul e de bun simt 1500 lei  (aproape cat o centrifuga) dar ma gandeam poate si la un schimb cu miere, cativa roi  etc. etc.

daniel.arad

Si ca sa vada lumea ca pe aici sunt oamenii deschisi la afaceri eu fac o oferta pe bune.
Ce zici de 5 roi pe 4 rame cu matci fecundate recent, cand prind o zi mai calda le si marchez, si un bidon de 25 kg miere salcam recoltata anul acesta. Garantez calitate si la roi si la miere...

Consulta preturile la roi si miere si vei vedea ca e o oferta ok..... eu vreau sculele pentru o biserica.

Daca crezi ca e ok suna-ma.... 0740201707 daniel.arad ( de fapt Tirnova)

Relufoto

Ma despart cu greu de scule si fara ele ma simt mai sarac, iar oferta e cam subtire, oricum va multumesc pentru oferta !